Gratis verzending in Nederland en België!

Over Webwinkelaar.nl

Hoe is Webwinkelaar.nl ontstaan?

Het begon allemaal in 2017, toen Gyuri zijn eerste backpack reis maakte. Hij ontdekte de mooiste plekken en leerde veel nieuwe mensen kennen. Gyuri realiseerde dat hij eigenlijk nooit meer wilde stoppen met reizen. Helaas moest hij toch terug om weer bij zijn zijn fulltime baan aan de slag te gaan.

Begin 2018 spookte het idee van reizen nog steeds in zijn hoofd. Ineens had hij het! Hij begint een online webshop. Zo zit hij niet gebonden aan een werklocatie en kan hij alsnog de wereld rondreizen. Door producten direct vanuit de leveranciers naar de klanten aan te bieden, kan hij dit plan uitvoeren. 

Na veel slapeloze nachten, begint Gyuri te leren hoe hij stap voor stap een webshop op kan zetteb. Apetrots op zijn eerste webshop gaat hij zijn eerste advertenties online zetten. Al snel verkoopt hij wat producten is hij dolgelukkig. Zijn droom komt steeds dichterbij!

Enkele dagen later merkt hij dat een webshop bijhouden toch niet zo makkelijk is. De leveranciers houden zich niet aan de afspraken en leveren veel later dan afgesproken, advertenties lopen allemaal niet zo goed als de eerste advertentie en de klantenservice is bijna niet bij te benen naast zijn huidige baan.
Twijfel nam de plaats van zelfvertrouwen steeds meer over. 

Na enkele dagen te twijfelen om te stoppen biedt een reddende engel aan om hem te helpen met de klantenservice. Het geeft hem de ruimte om betrouwbaardere leveranciers te zoeken en een betere strategie te vinden voor het adverteren.

De webshop begint weer te draaien en gaat het steeds beter. Alleen beseft hij dat zijn webshop te weinig doorgroeimogelijkheden heeft en besluit hij in producten uit te breiden. En een nieuw algemene shop algemene webshop uit te brengen waar consumenten producten van over de hele wereld veilig en betrouwbaar kunnen bestellen.

Na heel veel slapeloze nachten is zijn nieuwe webshop (Webwinkelaar.nl) bijna klaar.

Nu 04-april-2018 om 05:38 na de hele nacht doorgewerkt te hebben, komt de lancering van Webwinkelaar.nl steeds dichterbij.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent deze nieuwe webshop!

Ps. omdat hij het zo tof vindt dat je het hebt volgehouden tot het einde van het verhaal ontvang je een klein cadeautje. Als je de code: HETVERHAAL invoert bij je bestelling krijg je 15% op je aankoop:).